lauantai 15. huhtikuuta 2017

Vielä kaksi viikkoa!


Vielä kaksi viikkoa jäljellä virallisen lasketun ajan puitteissa. Mutta jos vähän ennustaisin, saattaa pennut syntyä paria päivää aikaisemmin. Kotona ollaan valmisteltu pentuhuonetta,raikkaamalla turhaa tavaraa pois. Vielä se on hyvin keskeneräinen, mutta hankintoja sinne on tehty. Laminaattilattiaa täytyy suojata muullakin kuin sanomalehdellä, joten muovimattoa käytiin siihen ostamassa. Ihan sopivaa palasta ei löytynyt, joten katsotaan nyt miten tuo järjestys saadaan tuonne laitettua, että lattia saadaan järkevästi suojattua.

Tänään oli Gitalla neuvolapäivä. Pikkuäipän paino on noussut tämän tiineyden aikana kaikkiaan 4,2 kg. Viikossa tuota painonnousua on ollut 1,4 kg. Vyötärön ympärys oli 70 cm, siinä on tullut viikossa 7 cm lisää. Gitta ei välitä suuremmin suurentuneesta olotilastaa. Ainostaan runsas hiekoitussepelin määrä sattuu tassunpohjiin ja lenkkeily on semmoista penkoilla taiteilua.

Jäidenlähtöä ihmettelemässä Kajaanin joella

Vickyn kanssa yhteiselo sujuu hyvin. Toisin eivät olis kissoja ja koiria, jos välillä eivät pöllyyttelis toisiaan. Kuitenkin 99,9 % ajasta yhteiselo on hyvin sopuisaa. Näillä näkymin Vicky menee synnytyksen ajaksi kasvattajalleen. Ihan vain sillä, että Gitta saa täydellisen synnytys rauhan. 

😍💕


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti