sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Meillä on NIMET!

Emme ole enää punainen, oranssi, vihreä, lila, sininen, keltainen tai pannaton. Meillä on nyt nimet!

Keltainen tyttö on nyt Cirbacca, nimi tulee siitä kun pentu on kuin isomummunsa Carkki, hirmuisen tomera ja touhukas ja terhakka.

Punapantainen tyttö on Catalina. Nimi tulee tv sarjasta Kovan Onnen kundi, jossa hauskan ja kauniin mexicano  tarjoiliattaren nimi on Catalina. Meidän Catalinassa on samanlaista huumoria kuin emä Gitassa.

Lilapantainen tyttö on Celina. Celina Celina Celina... on hyvin musikaalinen nimi, kuten tulevat omistajatkin ovat, musikaalisia. Saapa nähdä oppiiko meidän Celina laulamaan.

Oranssipantainen tyttö jää kotia, ja hänestä tulee Contessa. Vuosien ajan on koirilla ollut hellittelyniminä aatelistittelit, Queen Carkki, Pimsessa Kiira ja Rinsessa Gitta. Nyt saamme suoraan oman kreivittären, Contessa´n.

Vihreä pantainen poika on häikäisevän komea, isoisoisoukin muistoa kunnioittaen, hänestä tulee Castor.

Pannaton poika on melkoinen painija ja aina kontaktissa sisarustensa kanssa, milloin hyvällä, milloin pahalla. Tämä maskuliininen uros saa nimekseen Cassius. Edesmenneen nyrkkeilijän Muhammed Alin eli Cassius Clayn mukaan.

Sininen poika, meidän hassu "Earl" "Erkki", oikea seikkailija ja kovan onnen kundi. Uskomaton tyyppi, hommaa itseään aina paikkoihin, jonne muut eivät hoksaa mennä muuta kuin Erkin perässä. Suuri seikkailija ansaitsee nimekseen Cousteau. Tutkimusmatkailija Jaques Cousteaun mukaan.

YesPinYes C- pennut, vanhemmat ja isovanhemmat

1 kommentti:

  1. Kivasti olet kehitellyt nimet pentujen luonteiden mukaan! Ei voi valita parasta nimeä, kun kaikki ovat niin hyviä!!! T. Eve

    VastaaPoista