lauantai 18. syyskuuta 2021

Pennut 9 viikkoa

 Meidän pentuluola hiljeni totaalisesti viikko sitten. Viimeiset pojat Demavend "Peetu" ja Dandelion "Ricky" muutti omiin koteihinsa. Vein pojat Laukaaseen , josta omistajat nouti ne ja jatkoivat vielä pitkät matkat kotiinsa asti.

Dandelion ja Demavend syömä- ja pissitauolla kuopiossa

Nyt pennut ovat olleet omistajillaan viikon ja suurinosa jo kaksi viikkoa. Siinä aikana on mennyt perheen elämä ylösalaisin, on tullut kakka-ja pissisulkeisia, märkiä sukanpohjia, varastetuja leluja, teräviä hampaita ja ennen kaikkea uusi pentuarki, joka työllistää ihan eritavalla kuin aika ennen pentua. 

Meillä on taas tuskastuttavan hiljaista, mutta ah niin ihanaa :) Toisin siitä heräämisen aamurytmistä ei ole päässyt pois. Viimeinen kesälomaviikko ja olisi voinut hyvin nukkua pitkään, mutta seitsämän aikaan viimeistään on noustu ylös. Mutta onpahan helpompaa herätä työarkeen ensi viikolla.

Olen saanut pennuista kivoja kuvia ja vidoita, se on helpottanut sitä luopumisen tuskaa. Ihana huomata että kaikilla menee niin hyvin <3 




Kiitos kaikille pentujen kuvista, on hyvin vaikeaa kuvata hereillä olevaa pinserin pentua. Sitä vauhtia on yleensä niin paljon että tärähtämättömiä kuvia ei saa kuin nukkuvista pennuista. Mutta hienoja osumia on pennuista saatu <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti