sunnuntai 5. syyskuuta 2021

Pentuluola hiljenee

 Niin se seitsemän viikkoa meni. Uskomattoman nopeasti vaikka pari viimeistä viikkoa oli hurjan rasittavat ja työläät ja välillä tuntui että päivät kuluvat yhtä hitaasti kuin pentua odottavilla perheillä Emän vierottamat pennut eivät ole kokoaikaa suloisia pikku vipeltäjiä, ne on myös valtavan määrän ääntä, sontaa ja pissaa suoltavia ylienergisiä dynamiittipötköjä 

Mutta täytyy sanoa, vaikka on raskasta on myös hyvin palkitsevaa seurata iloisia, hyvinvoivia, hyvin syöviä ja reippaita koiranpentuja.

Tessa hyvästeli viikonlopun aikana yhdeksän pentua. Kaksi pentua loiventaa paluuta arkeen vielä viikon ajan. Ne lähtevät pentuluolasta ensi lauantaina. 


Dondarrion "Domi", Dethmold "Rafa", Dorregaray "Milos", Duny "Rocky", Djinn "Nemo", Dettlaff "Nero", Djikstra "Hemmo", Daerienn "Luna" ja Danamebi "Demi" saivat Tessa äipältä jä Gitta mummolta jäähyväis suukon. Hirvittävän liikuttavaa oli koirien käytös eron hetkellä. Tessa kuitenkin on suhtautunut hyvin luontevasti pentujen muuttoon. 


Tessan ja Gitan ilona on vielä viikon ajan Demavend ja Dandelion. Veljekset ovat mielissään kun saavat kokonaan äipän huomion.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti