torstai 2. syyskuuta 2021

Vain parasta meidän pennuille

Pentupakettien kasaaminen on antoisaa puuhaa. Tästä pentupaketista löytyy tietoa, ruokaa, turvaa ja huvia. 


Yhden pennun paketti sisältää MUSH:n lahjakortin jolla saa omasta eläintarvikekaupasta kaksi 800g painoista MUSH Vaisto Pyppy koiranruokaa. Meillä on ollut pennuilla käytössä Lila Pyppy, joka sisältää kanaa, kalkkunaa ja possua, sekä kananmunaa, kasviksia ja hedelmää. Nam miten hyvää!


Paketista löytyy Belgandon pentupakkaus. Belgando on laadukasta ruokaa, josta löytyy myös upeita kuivamuona vaihtoehtoja koko koiran elämänkaaren ajalle. Meidän ihan ehdoton suosikki kuivaruokamerkki ja niin maistuvaa! Pennuille pakkauksessa on tuttua kuivamuonaa 1 kg pussi, märkäruoka säilyke, mittakuppi ja lahjakortti jolla saa -50% alennuksen valitsemastaan pussikoosta joko pyppy tai junior ruokaa, pussikoot vaihtelevat 2 kg ja 12.5 kg välillä. Ihan loistava etu!


Nutrolin! Nutrolinin öljyt ovat olleet meillä käytössä pennuilla ensimmäisestä kiinteästä ruuasta lähtien ja sitä ennen pennut ovat nauttineet sitä Tessan maidon kautta. Nutrolin lahjoittaa pennuille kerhoreput ja jotain pientä kivaa löytyy pussista. Minä olen ostanut reppuihin täytteeksi pullot öljyä. Ihana startti hyvinvoivan koiran elämään.


Argia on lahjoittanut pennuille turvaa! Pentuvakuutus 12 viikon ikään asti turvaa jos tulee haavereita ja kotiin viemisinä on myös tukeva kassi, huopa ja kuumemittari. 


Tieto osiosta löytyy tärkeä pentukansio. Siihen on kasattu tärkeät ruokinta- ja hoito-ohjeet, sekä arjen vinkkejä. Siitä löytyy pennun tärkeimmät paperit ja siinä on tilaa säilyttää muita pennun papereita joita kertyy vuosien mittaan. Kaikki samassa paikassa ja tarvittaessa helposti löydettävissä. Lisäksi mukana on rotuyhdistyksen pentuopas, jossa on paljon hyvää tietoa pinseristä. Mukana on "Puhu Kissaa" kurssin rehtorin äänetön viestintä. Jokainen pentu on oppinut puhumaan kissaa ja joten pennulle kissa on yhtä luonteva elinkumppani kuin koira. Toisin kissan kanssa keskustellaan syvällisesti, ja painitaan vasta kun kissa antaa siihen luvan. 


Viimeisenä mutta ehkä pennuille hauskimpana asiana pentupaketista löytyy huvi. Pennun tehtävä on leikkiä ja oppia. Leluja on vaan pakko olla ja niitä ei ole ikinä liikaa. Myös järsiminen on tärkeää ja siihen soveletuu savustettu naudan luu paremmin kuin kiikkutuolin jalka tai emännän lenkkitossu. Pakettiin on kasattu mukaan pennulle mieleisiä leluja joilla he ovat leikkineet pentulaatikossa sisarustensa kanssa. Pallo, nalle ja tuoksumuistolla varustettu omatekoinen fleece vetolelu.

 

Tessa mamma tuoksutti pennuille hajumuistot 💖



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti